Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Een schone en representatieve leefomgeving is belangrijk voor de inwoners van uw complex. Wij zorgen met onze werkmethodieken en representatieve, opgeleide schoonmakers dat uw bewoners zo'n opgeruimde en schone leefomgeving blijven ervaren. Door onze, op de praktijk getoetste, werkprogramma's en digitale controles, zien wij erop toe dat het schoonmaakonderhoud altijd conform afspraak wordt uitgevoerd.

Als geen ander begrijpen we dat een schone leef- en woonomgeving belangrijk is, helemaal wanneer het gaat om verzorgingstehuizen. Een hygiënisch schone omgeving zorgt voor meer rust, betere leefomstandigheden, een fris aanzienen het geeft een fijne en warme uitstraling. Onze professionals schieten u graag te hulp en ze staan dan ook voor u klaar.

Met Mommers Schoonmaak kiest u voor een team met ruime kennis en ervaring. Onze schoonmakers hebben allemaal een vakopleiding gevolgd en ze zijn dan ook geschikt voor uw schoonmaakklus. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken op basis hiervan een plan van aanpak. Indien er huisregels van kracht zijn, zullen we onze medewerkers instrueren en zorgen dat deze worden nageleefd.

Het opstellen van een duidelijk plan voor de schoonmaak en onderhoud van het pand

Wanneer u uw pand wilt laten schoonmaken en onderhouden, nemen wij eerst contact met u op voor het opstellen van een schoonmaakplan. Hierbij bespreken we van tevoren al uw wensen en kijken we naar eventuele bijzonderheden. Door het maken van een plan van aanpak zijn alle afspraken en de planning duidelijk en concreet vastgelegd.

Wilt u ook voor de bewoners van uw wooncomplex of verzorgingstehuis een opgeruimd en schoon verblijf faciliteren? Dan bent u bij Mommers Schoonmaak aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het schoonmaken en schoonhouden van uw complex. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak snel een afspraak met onze adviseurs!

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danielle!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background