Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gevelreiniging

Wij begrijpen dat de gevel van uw pand er verzorgd uit hoort te zien. Gevels raken vervuild en verouderd, waardoor ze hun uitstraling verliezen. Met gevelreiniging ziet het er weer als nieuw uit! Daarnaast zorgt u er met gevelreiniging voor dat de levensduur van de gevel verlengd wordt en dat u minder risico loopt op optrekkend vocht. Wij helpen u graag.

Gevelreiniging is een klus die u het beste kunt overlaten aan echte specialisten. Gevelreiniging zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling van uw gevel, het zorgt ook voor een langere levensduur van de buitenmuren. Zeker wanneer u er ook een beschermende coatinglaag op aanbrengt.

Gevelreiniging onder hoge druk of het renoveren, impregneren en conditioneren van gevels is vakmanschap. Of het nu gaat om reinigen onder aangepast hoge druk van weer- en omgeving vervuiling, of het verwijderen van graffiti. Mommers Schoonmaak heeft de expertise in huis. We luisteren naar uw wensen en inventariseren de situatie. We analyseren welke vervuiling er aanwezig is, wat de ondergrond van de vervuiling is en of de vervuiling makkelijk bereikbaar is.

Gevelreiniging op een gladde ondergrond kunnen wij door middel van traditionele reiniging met ladders en osmose water reinigen met lange stelen en zachte borstels. Indien noodzakelijk passen wij de juiste chemie toe en zorgen ervoor dat er geen milieubelasting is. Ruwe ondergrond wordt gereinigd onder afgestemde hoge druk met warm of koud water en eventueel ondersteund met chemie welke verantwoord wordt gebruikt en afgevoerd.

Indien de bereikbaarheid een uitdaging is, kunnen we gebruik maken van op maat gemaakte stellingbouw, hoogwerkers of zelfs via onze unieke methode van abseilen voor de onbereikbare delen van de locaties. Uiteraard worden er risico-inventarisaties opgesteld voordat de klus start.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danny!

Hoge druk gevelreiniging met koud en warm water. Of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen

Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels

Gevelreiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden

Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling

Abseilen om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danny!

Meer van onze diensten

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background