Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

In de afgelopen jaren hebben we onze werkzaamheden, onder de bezielende leiding van Mark Mommers, steeds verder geprofessionaliseerd en zijn we uitgegroeid tot een innovatieve, facilitaire dienstverlener met een breed pakket aan diensten.

Vanaf juni 2020 maakt Mommers Schoonmaak deel uit van het familiebedrijf Romaro Schoonmaakgroep, een professionele topspeler binnen de schoonmaakbranche.

Alle werkmaatschappijen binnen de groep hebben hun eigen identieke, familiaire karakter en werken vanuit eigen vestigingen in het land. Op deze manier blijft de lokale en regionale betrokkenheid richting onze opdrachtgevers geborgd.

Mommers Schoonmaak is in de breedste zin van het woord een echt familiebedrijf. Er werken meerdere families al generaties lang in onze schoonmaakorganisatie.  Dat familiegevoel zie je ook terug in de 'drive' die onze organisatie heeft. Echt iedereen gaat er binnen Mommers Schoonmaak voor om de ambities van het bedrijf waar te maken! Schoonmaken zit in ons DNA.

Mommers Schoonmaak is een professionele dienstverlener in schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en bedrijfsdiensten. 

Al decennia zijn wij er van overtuigd dat een schone werkomgeving zorgt voor plezier, gezondheid, veiligheid en betere prestaties van uw medewerkers. Onze mensen zijn getraind in kwaliteit en veiligheid, hebben een pro actieve houding en zijn gekwalificeerd om hun werk hoogwaardig te doen.

“Mommers Schoonmaak is groot genoeg om de meest complexe opdrachten, van kantoren tot industrieterreinen, succesvol uit voeren en klein genoeg om iedere klant te waarderen en te ontzorgen.”

Onze kernwaarden

Afbeelding voor Onze visie

Feitelijk is 'Maakt schoon!' ons mission statement.

Mommers Schoonmaak staat voor professionele en innovatieve dienstverlening op het gebied van schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ondersteunende bedrijfsdiensten waar, door hooggekwalificeerde mensen, complexe en kleine opdrachten altijd naar volle tevredenheid van de klant en kostenefficiënt worden opgepakt en gerealiseerd, met vier kernwaarden als uitgangspunt: duurzaam, dynamisch, menselijk en professioneel.

Mommers Schoonmaak hanteert in haar communicatie de slogan: maakt schoon! Hiermee willen wij onze kernactiviteit benadrukken en een garantie afgeven.

Afbeelding voor Onze missie
‘Met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere planeet’


Onze missie: ‘met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere planeet’ is gebaseerd op onze vier kernwaarden:

 • duurzaam: met respect voor de natuur en ons milieu; 
 • dynamisch: actief op social media en diensten afstemmen op de vraag; 
 • menselijk: persoonlijke aandacht, opleiding en begeleiding voor alle medewerkers; 
 • professioneel: leveren van hoge kwaliteit, service gerichtheid en innovatief.
Afbeelding voor Onze aanpak
Voor Mommers Schoonmaak staat de klant altijd centraal. 

Onze dienstverlening kent een binnen de schoonmaakbranche unieke aanpak, samen te vatten in vier kernwoorden: duurzaam, dynamisch, menselijk en professioneel. Mommers Schoonmaak is in zeven decennia uitgegroeid tot professioneel dienstverlener in:

 • Schoonhouden gebouwen
 • Glas- en gevelreiniging
 • Specialistische diensten
 • Industriēle service

Wij zijn innovatief, vertrouwen op onze aanpak en bewijzen steeds weer dat deze werkt.

Afbeelding voor Onze werkmaatschappijen
Romaro Schoonmaakgroep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen:
 • Romaro Schoonhouden Gebouwen
 • Romaro Industriële Service
 • Mommers Schoonmaak
 • Meerwijk Schoonmaakbedrijf

We zijn zo in staat iedere klant op een uiterst professionele wijze van dienst te zijn, met iedere klant mee te denken en kostenefficiēnt te opereren. Pragmatisme en het simpel in zijn eenvoud houden, staat voorop: klein als het kan, groot als het noodzakelijk is.

Onze diensten

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background