Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mens, milieu en werkgever

Schoonmaken is mensenwerk. Om kwaliteit en veiligheid rond het schoonmaakwerk te garanderen investeert Mommers Schoonmaak voortdurend in de beste middelen, processen en opleidingen. Wij beseffen als geen ander dat het uiteindelijk onze mensen zijn die het doen, het waarmaken.

“Onze professionals proberen er alles aan te doen om in hun job eruit te halen wat erin zit. Zij krijgen daar alle kansen en mogelijkheden voor.”

Wij vinden het cruciaal de juiste medewerkers te selecteren en er voor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Wij doen er alles aan hun vakkundigheid optimaal te krijgen en te houden en werken met mensen die van het schoonmaakvak houden en dat uitstralen wanneer ze bij u aan de slag gaan, te gast zijn. Bij onze werving en selectie van personeel leggen we de lat dan ook zeer hoog.

Binnen de schoonmaakbranche hebben wij als werkgever een naam hoog te houden. Wij doen er alles aan onze medewerkers optimaal te faciliteren, er voor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt en hun veiligheid wordt gegarandeerd.

Wij zijn er van overtuigd dat als onze medewerkers tevreden zijn, de klant hiervan profiteert. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background