Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mommers Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat zich al zeven decennia bezighoudt met het reinigen en onderhouden van verschillende ruimten en locaties. Inmiddels zijn we, als onderdeel van Romaro Schoonmaakgroep, uitgegroeid tot één van de top 15 grootste dienstverleners in onze branche. Dit hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring en onze professionele en hardwerkende schoonmakers.

Wij houden uw ruimten dagelijks, wekelijks en periodiek schoon en stofvrij volgens heldere werkprogramma's met een duidelijke planning. We houden uw ruimten niet alleen schoon, maar verzorgen ook met onze specialisten dieptereiniging van gevels, glasbewassing en vloeronderhoud. In overleg met u behoort het uitvoeren van huismeestertaken tot de mogelijkheden en kunnen wij het buiten en binnen zetten van containers, alsmede het reinigen hiervan, voor u uitvoeren. U kunt hiervoor bij ons een afspraak maken en we helpen u dan graag verder.

Bij Mommers Schoonmaak zijn we van mening dat een schone entree en gemeenschappelijke ruimte zorgt voor een fijnere ambiance en een frisser aanzien.

Hoe wij te werk gaan?

Onze werkwijze is uiterst professioneel. U kunt erop rekenen dat onze schoonmakers zich houden aan uw huisregels en wensen. Daarnaast zijn onze mensen uitstekend opgeleid door middel van een opleiding tot vakgeschoold schoonmaker. Overigens beschikken onze schoonmakers over veel ervaring en stellen zij zich dienstbaar op richting de bewoners van uw complex.

Wat velen fijn vinden, is dat het gehele schoonmaaktraject in overleg gaat. Op deze manier verloopt voor u het schoonmaken zorgeloos en staat u niet voor verrassingen. Bovendien stellen we met onze klanten een duidelijk plan samen. Hierin komen al uw wensen en bijzonderheden naar voren. Zo weten onze schoonmakers precies weten waar ze aan toe zijn. U heeft dus wel degelijk invloed op het schoonmaakplan wat ons in staat stelt een zo goed mogelijke schoonmaakdienst te kunnen leveren.

Wilt u dus ook een openbaar of gemeenschappelijk gebouw schoon en netjes houden? Dan kunt u Mommers Schoonmaak inschakelen! Wij helpen u graag met de schoonmaak van uw gebouw. 

Heeft u interesse in onze schoonmaakdienst? Neem dan contact met ons op.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danielle!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background