Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

MVO. People, Planet, Profit

De menselijke factor staat in al onze bedrijfsprocessen centraal. We bewijzen dagelijks dat professioneel schoonmaken uitstekend te combineren valt met zorg voor mens en milieu. Hierin hebben we een reputatie hoog te houden.

“De menselijke factor staat in al onze bedrijfsprocessen centraal.”

Iedere medewerker krijgt de gelegenheid om kennis en vaardigheden op peil te houden via scholing en training. Als partner mag u daadkracht en flexibiliteit verwachten maar ook een zeer duurzame denkwijze die we graag samen met u tot een “win - win” situatie willen brengen.

Graag denken we mee op het gebied van reeds bestaande….

  • bedrijfsafval- stromen en milieuplannen: (minimaal belasten van het milieu);
  • verstrekken van (bouwkundige) adviezen: (voorkomen van ongevallen);
  • aanbevelingen doen op het gebied van efficiency: (benutten van schaalvoordelen);
  • voorstellen tot verbetertrajecten: (optimalisatietechniek toepassen);
  • innovatie van werkmethoden en uitvoeringstechnieken: (ergonomie).

Onze bedrijfsvoering is gericht op duurzaamheid en op de effecten op de langere termijn. Duurzaamheid beperkt zich niet alleen tot het gebruik van materialen en middelen. Daarom investeren wij in het welzijn van onze medewerkers, onderhouden wij met onze opdrachtgevers een langdurig succesvolle samenwerking en dragen wij maatschappelijk bij aan projecten in de regio.

Het maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen heeft Mommers Schoonmaak hoog in het vaandel staan. Jaarlijks reserveren wij een percentage van de winst voor het financieel ondersteunen van maatschappelijke doelen in de breedste zin van het woord. Op deze wijze probeert Mommers Schoonmaak een bijdrage te leveren aan doelgroepen in onze samenleving die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Wij hebben met elkaar besloten dat wij binnen Romaro Schoonmaakgroep staan voor: ‘met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere planeet’.

Onze visie: ‘het leveren van diensten op een duurzame, dynamische, menselijke en professionele wijze met als doel het verbeteren van onze woon en leefomgeving’ , delen wij graag met u.

(Directeur Romaro Schoonmaakgroep, Rogier Mazurel)

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background