Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onze afdeling, Romaro Industriële Service (RIS), zet al vier decennia gekwalificeerde medewerkers en materiaal in die 24/7 paraat staan voor onderhoud, reiniging, calamiteiten en productie-stops. Wij begrijpen dat industriële reiniging efficiënt en veilig uitgevoerd moet worden. Uw productieproces moet altijd door of moet na een calamiteit snel opgestart worden. Tijd is geld. Door hooggekwalificeerde medewerkers in te zetten, borgen wij dit proces.

Naast dat onze enthousiaste en ervaren medewerkers beschikken over de juiste vaardigheden, houden wij ook rekening met uw bedrijf en huisregels. Tijdens het schoonmaken willen we niet tot last zijn en zorgen we dat uw personeel zorgeloos verder kan werken.

Met het schoonmaken en schoonhouden van uw fabriek of productieruimten zorgt u ervoor dat uw productieproces efficiënt kan blijven doordraaien. Daarnaast zorgt een opgeruimde en schone werkruimte voor een comfortabel en veilig werkklimaat en wordt de levensduur en kwaliteit van een machine verbeterd. 

Bij RIS zorgen we dat u precies weet waar u aan toe bent!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, veilig en efficiënt reinigingsbedrijf? Maak dan een afspraak met Mommers Schoonmaak.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen. We bespreken dan graag de mogelijkheden voor de schoonmaak van uw fabriek, productieruimten en bedrijfsterrein.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background