Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Schoonmaakonderhoud

Wij begrijpen dat u een schone en gezonde omgeving wilt creëren. U wilt dat uw personeel zich prettig voelt en u op een representatieve manier uw gasten kunt ontvangen. Daarin ontzorgen wij u graag.

Schoonmaakonderhoud is een van de kernactiviteiten van Mommers Schoonmaak, wij kunnen elke omgeving schoonhouden. Nadat wij uw omgeving verlaten is alles schoon en hygiënisch. Ons schoonmaakonderhoud richt zich in hoofdzaak op de dagelijks terugkerende activiteiten in werk-, verkeers-, sanitaire-, representatieve- en algemene ruimten.

Als wij bij u te gast zijn, gedragen onze mensen zich netjes en professioneel. Uiteraard houden we rekening met uw huisregels en werktijden. Onze gediplomeerde medewerkers zijn speciaal opgeleid voor de activiteiten die zij in uw omgeving uitvoeren. Zij zijn gemotiveerd en resultaatgericht.

Omdat we begrijpen dat u specifieke eisen en wensen heeft, maken we voorafgaand aan het schoonmaakonderhoud een plan van aanpak. In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart waar u behoefte aan heeft, welke procedures van belang zijn en welke afwerkmaterialen er aanwezig zijn (bijvoorbeeld vloersoort). Hier passen wij onze werkmaterialen op aan.

Vanaf de start zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening helder is. Daarom leggen we zaken vast en vertalen deze naar een plan van aanpak.

We hanteren hoge kwaliteit- en veiligheidsnormen en zijn gewend aan branche specifieke uitdagingen.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Marc!

Kantoorgebouwen en verzamelgebouwen

Gemeenschappelijke gebouwen, Verenigingen van Eigenaren en openbare gebouwen

Winkelcentra, scholen en sportcomplexen

Wooncomplexen en verzorgingstehuizen

Laboratoria

Tijdelijke bedrijfsruimten


Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Marc!

Meer van onze diensten

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Mommers Schoonmaak background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background